המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מקלפים את הסלקים ומגררים על הצד הדק של הפומפיה.
מקלפים את שורש החזרת ומגררים על הצד הדק של הפומפיה.
מערבבים בקערה את כל החומרים, טועמים ומתקנים תיבול.
שומרים בקירור בצנצנת אטומה היטב.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0