המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מערבבים קמח, כורכום ופלפל. טובלים את הפילטים בתערובת ומנערים מעודפי קמח.
מתיכים את החמאה במחבת גדולה. מטגנים את הפילטים 2-3 דקות מכל צד (קודם על צד העור). אם נראה שחסרה חמאה מוסיפים עוד. מוציאים את הפילטים לצלחת.
מוסיפים למחבת את הפטריות והבצל ומטגנים 3 דקות.
מוסיפים יין, שמנת מלח ופלפל ומערבבים. מביאים לסף רתיחה.
מחזירים את הדגים למחבת ומבשלים עוד 5 דקות.
מעבירים לצלחות ומפזרים מעל שקדים ועשבי תיבול.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0