מניחים את החלבונים בקערת המיקסר ומתחילים להקציף אותם במהירות גבוהה. מוסיפים סוכר ומערבבים עד לקבלת קצף נוקשה, מוסיפים את האגוזים והשקדים ומערבבים בעדינות ביד.
שלב 2
20 דקות
אופים בתנור שחומם מראש ל-160 מעלות במשך 20 דקות (העוגה הופכת רכה, אבל עם קרום קשה), בתבנית קפיצית 24 ס"מ. מוציאים מן התנור (לא לכבות אותו), ומצננים.
שלב 3
0 דקות
בזמן שהעוגה בתנור : בבאן מארי (סיר קטן מעל סיר, מלא מים חמים) ממיסים יחד חמאה, קפה ושוקולד. לצנן מעט.
שלב 4
0 דקות
מקציפים את הביצים עם הסוכר, מוסיפים לתערובת החמאה-שוקולד בעדינות ומערבבים.
שלב 5
0 דקות
מורחים את תערובת השוקולד על האגוזים ואופים בחום 160 מעלות כ-30 דקות.
שלב 6
0 דקות
מקררים את העוגה במשך לילה או כ-12 שעות במקרר.
שלב 7
0 דקות
מכינים את הגנאש: בסיר קטן מרתיחים שמנת מתוקה ומוסיפים שוקולד שבור לחתיכות. מורידים מהאש. מערבבים עד המסה מוחלטת של השוקולד, מוסיפים ברנדי ומערבבים שוב.
שלב 8
0 דקות
מוציאים את העוגה מהתבנית, מעבירים על צלחת הגשה, יוצקים את הגנאש ושולחים לכמה שעות במקרר.
שלב 1
מתוך
8
מניחים את החלבונים בקערת המיקסר ומתחילים להקציף אותם במהירות גבוהה. מוסיפים סוכר ומערבבים עד לקבלת קצף נוקשה, מוסיפים את האגוזים והשקדים ומערבבים בעדינות ביד.
שלב 2
מתוך
8
אופים בתנור שחומם מראש ל-160 מעלות במשך 20 דקות (העוגה הופכת רכה, אבל עם קרום קשה), בתבנית קפיצית 24 ס"מ. מוציאים מן התנור (לא לכבות אותו), ומצננים.
שלב 3
מתוך
8
בזמן שהעוגה בתנור : בבאן מארי (סיר קטן מעל סיר, מלא מים חמים) ממיסים יחד חמאה, קפה ושוקולד. לצנן מעט.
שלב 4
מתוך
8
מקציפים את הביצים עם הסוכר, מוסיפים לתערובת החמאה-שוקולד בעדינות ומערבבים.
שלב 5
מתוך
8
מורחים את תערובת השוקולד על האגוזים ואופים בחום 160 מעלות כ-30 דקות.
שלב 6
מתוך
8
מקררים את העוגה במשך לילה או כ-12 שעות במקרר.
שלב 7
מתוך
8
מכינים את הגנאש: בסיר קטן מרתיחים שמנת מתוקה ומוסיפים שוקולד שבור לחתיכות. מורידים מהאש. מערבבים עד המסה מוחלטת של השוקולד, מוסיפים ברנדי ומערבבים שוב.
שלב 8
מתוך
8
מוציאים את העוגה מהתבנית, מעבירים על צלחת הגשה, יוצקים את הגנאש ושולחים לכמה שעות במקרר.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0