המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בסיר גדול מבשלים את הקטניות 40 דקות עד שעה.
מאדים את הבצל במחבת עד לקבלת צבע זהוב.
מוסיפים את קוביות העגבניות והרסק וממשיכים לאדות כשתי דקות.
מוסיפים מעט מים, מגרדים את המשקעים ומוסיפים אותם לסיר של הקטניות.
מוספים את האטריות, הפטרוזיליה, הכוסברה והתבלינים, ממשיכים בבישול.
לאחר חצי שעה מוסיפים את מיץ הלימון. בשלב זה מדללים את הקמח בכוס מים או במעט יותר ומוסיפים למרק.
מנמיכים את הלהבה ומבשלים עוד כ-30 דק'. המרק המתקבל הוא סמיך. מי שרוצה יכול לדללו במים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0