המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
הכנת הקובה - יום לפני הבישול: מסננים את האורז.
מערבבים בקערה את מצרכי הקובה (חזה עוף, אורז, גריל עוף, אבקת מרק עוף וכורכום), עד קבלת תערובת אחידה. עוטפים בניילון נצמד, ומעבירים ללילה במקרר.
הכנת המילוי: שמים במחבת את הבצלים עם מעט שמן, ומטגנים עד שהבצל נעשה שקוף.
מוסיפים את הבשר, התבלינים והפטרוזיליה, ומטגנים עד שהבשר נעשה שחום.
יוצרים עיגולים מתערובת הקובה. ממלאים בתערובת הבשר סוגרים היטב, ומהדקים.
שמים בסיר מים, ומביאים לרתיחה.
מוסיפים כורכום ומרק עוף, ומערבבים.
מכניסים לסיר את הקובות, ומבשלים אותן עד שהן צפות. מוציאים ומצננים.
מטגנים את הקובות עד הזהבה (אפשר גם בלי לטגן למי שלא אוהב).
אפשר להקפיא אחרי הטיגון. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0