ממיסים את החמאה בסיר על אש בינונית. כאשר החמאה נמסה, מכבים את האש ומניחים לה להתקרר כ- 5 דקות.
שלב 2
0 דקות
שמים בקערה את הסוכר ואת הביצים ומערבבים בעזרת מטרף ידני. מוסיפים לקערה את הריוויון, תמצית הוניל והחמאה וממשיכים לערבב.
שלב 3
0 דקות
מוסיפים בהדרגה את הקמח לקערה: שופכים חצי כוס לקערה ומערבבים עד אשר כל הקמח נבלע בעיסה. חוזרים על התהליך עוד פעמיים (עד גמר הקמח). אם נוצרים גושים של קמח, מועכים אותם על דפנות הקערה.
שלב 4
0 דקות
מחממים את התנור לחום בינוני של 180 מעלות. מסדרים בתבנית השקעים או בתבנית רגילה 12 סלסלות נייר.
שלב 5
0 דקות
שופכים לכל סלסלה 2 כפות מלאות של בלילה.
שלב 6
25 דקות
מכניסים את התבנית לתנור ואופים כ- 25 דקות או עד שראש הכיפה מתקשה ומקבל גוון חום בהיר.
שלב 7
30 דקות
מבקשים ממבוגר להוציא את התבנית מהתנור ומקררים כ-30 דקות.
שלב 8
0 דקות
מקציפים בקערת מערבל את מצרכי הקישוט עד קבלת קרם יציב.
שלב 9
0 דקות
מכניסים את הקרם לשקית,שיוצרים ממנה שקית זילוף.
שלב 10
0 דקות
יוצרים מסגרת של קרם מסביב לשולי המאפינס וממלאים את המרכז בקרם עד אשר לא רואים את המאפינס.
שלב 11
0 דקות
מחליקים את הקרם בעזרת סכין לא חד.
שלב 12
0 דקות
מקשטים את המאפינס בסוכריות שונות, גלי, עוגיות ובייגלה על פי הדימיון.
שלב 1
מתוך
12
ממיסים את החמאה בסיר על אש בינונית. כאשר החמאה נמסה, מכבים את האש ומניחים לה להתקרר כ- 5 דקות.
שלב 2
מתוך
12
שמים בקערה את הסוכר ואת הביצים ומערבבים בעזרת מטרף ידני. מוסיפים לקערה את הריוויון, תמצית הוניל והחמאה וממשיכים לערבב.
שלב 3
מתוך
12
מוסיפים בהדרגה את הקמח לקערה: שופכים חצי כוס לקערה ומערבבים עד אשר כל הקמח נבלע בעיסה. חוזרים על התהליך עוד פעמיים (עד גמר הקמח). אם נוצרים גושים של קמח, מועכים אותם על דפנות הקערה.
שלב 4
מתוך
12
מחממים את התנור לחום בינוני של 180 מעלות. מסדרים בתבנית השקעים או בתבנית רגילה 12 סלסלות נייר.
שלב 5
מתוך
12
שופכים לכל סלסלה 2 כפות מלאות של בלילה.
שלב 6
מתוך
12
מכניסים את התבנית לתנור ואופים כ- 25 דקות או עד שראש הכיפה מתקשה ומקבל גוון חום בהיר.
שלב 7
מתוך
12
מבקשים ממבוגר להוציא את התבנית מהתנור ומקררים כ-30 דקות.
שלב 8
מתוך
12
מקציפים בקערת מערבל את מצרכי הקישוט עד קבלת קרם יציב.
שלב 9
מתוך
12
מכניסים את הקרם לשקית,שיוצרים ממנה שקית זילוף.
שלב 10
מתוך
12
יוצרים מסגרת של קרם מסביב לשולי המאפינס וממלאים את המרכז בקרם עד אשר לא רואים את המאפינס.
שלב 11
מתוך
12
מחליקים את הקרם בעזרת סכין לא חד.
שלב 12
מתוך
12
מקשטים את המאפינס בסוכריות שונות, גלי, עוגיות ובייגלה על פי הדימיון.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0