המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מבשלים את הפתיתים לפי הוראות ההכנה בגב השקית.
חותכים את החזה לנתחים קטנים ומערבבים עם חומרי המרינדה. משהים במקרר.
חותכים את הגזרים, הבטטות, הפלפלים והקישואים לרצועות דקות.
מקפיצים בווק עם מעט שמן שומשום כ-7 דקות (לא הרבה מדי שהירקות לא יתרככו).
פורסים ומוסיפים את הפטריות להקפצה של עוד כ-2 דקות.
מוסיפים את הנבטים, הזנגביל, רוטב הסויה, המלח והפלפל הלבן. מקפיצים עוד כדקה ומסירים מהאש.
מקפיצים את נתחי החזה עם המרינדה.
מערבבים את הירקות והחזה עם הפתיתים ומפזרים מעל רצועות בצל ירוק ואגוזי קשיו.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0