המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
שמים בסיר את גרגירי החומוס עם הסודה לשתייה ומכסים אותם במים.
מרתיחים ומבשלים במכסה סגור עד שהקליפה נושרת מהגרגיר.
מסננים את הגרגירים מתחת למים קרים זורמים ומסלקים את כל הקליפות הצפות שלא נמסו.
שמים בסיר שמן, כורכום, אבקת מרק עוף, מלח ופלפל.
מוסיפים את הדלעת, דלורית, בצל וכוסברה ומערבבים היטב.
מוסיפים את גרגירי החומוס הרכים.
ממלאים מים מעבר לתכולת הסיר (2 כוסות בערך).
מבשלים בסיר רגיל או בסיר לחץ. אם בסיר לחץ - שעה אחרי רתיחה ובסיר רגיל - עד שגרגירי החומוס ממש רכים.
בתום הבישול טוחנים את המרק לכדי מרק טחון (לא חלק).
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0