מכניסים למערבל עם וו לישה את כל המצרכים, למעט הביצה הטרופה והשומשום.
שלב 2
15 דקות
לשים את הבצק במשך 15 דקות.
שלב 3
0 דקות
מתפיחים עד שהבצק מכפיל את נפחו.
שלב 4
0 דקות
מעצבים צורה של חלה, צמה או חלת לחמניות ומתפיחים שוב.
שלב 5
0 דקות
מברישים בעדינות בביצה טרופה.
שלב 6
20 דקות
מפזרים שומשום (אפשר גם קצח או פרג, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) ומכניסים לתנור שחומם מראש בחום בינוני ל-20 דקות עד הזהבה.
שלב 1
מתוך
6
מכניסים למערבל עם וו לישה את כל המצרכים, למעט הביצה הטרופה והשומשום.
שלב 2
מתוך
6
לשים את הבצק במשך 15 דקות.
שלב 3
מתוך
6
מתפיחים עד שהבצק מכפיל את נפחו.
שלב 4
מתוך
6
מעצבים צורה של חלה, צמה או חלת לחמניות ומתפיחים שוב.
שלב 5
מתוך
6
מברישים בעדינות בביצה טרופה.
שלב 6
מתוך
6
מפזרים שומשום (אפשר גם קצח או פרג, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) ומכניסים לתנור שחומם מראש בחום בינוני ל-20 דקות עד הזהבה.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0