המתכון הזה נוצר עבור 25 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שמים בקערה סולת, שמן, קמח ומוסיפים מים כל פעם קצת, ולשים עד לקבלת בצק רך ונעים לעבודה.
מערבבים את כל חומרי המילוי יחד, עד לקבלת עיסה אחידה.
מרדדים את הבצק. מניחים מהמילוי על הבצק ומגלגלים לרולדה. חותכים לעוגיות, ומטגנים בשמן חם.
מביאים לרתיחה בסיר את הסוכר והמים, ולאחר מכן, מבשלים על אש נמוכה עד לקבלת סירופ. לבסוף, מוסיפים מיץ לימון.
את העוגיות שהתקררו טובלים בסירופ החם. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0