המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים סיר גדול עם חמאה ושמן זית, ומאדים את שני סוגי הסלרי והשום.
מוסיפים את תפוחי האדמה ומתבלים.
כשמתחיל להזהיב, מוסיפים עשבי תיבול, מים וחלב.
מבשלים על סף רתיחה כ-30 דקות, או עד שמתקבל נזיד סמיך.
אם צריך (או רוצים) אפשר להוסיף מים.
טועמים, מתקנים תיבול ומגישים עם עירית קצוצה מעל. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0