מוסיפים את הגזר המגורד וממשיכים לטגן עוד 2 דקות על אש בינונית, יש לערבב עם כף עץ.
שלב 4
0 דקות
מוסיפים את גרגרי החומוס השטופים ומערבבים.
שלב 5
0 דקות
מוסיפים מלח, פלפל שחור ואבקת מרק ומערבבים.
שלב 6
0 דקות
מוסיפים את האורז השטוף ומערבבים.
שלב 7
0 דקות
מוסיפים את המים, כך שיכסו את האורז ומעט מעל, מביאים לרתיחה.
שלב 8
20 דקות
מנמיכים את האש, מתקנים תיבול, מכסים את הסיר ומבשלים על אש נמוכה 20 דקות. ניתן להסיר את מכסה הסיר באמצע הבישול, לעשות חורים עם ידית הכף ומיד להחזיר את המכסה.
שלב 9
30 דקות
לאחר הבישול משאירים את המכסה סגור 30 דקות לספיגת הלחות ורק אז מורידים את המכסה ופתוחים את האורז בעדינות עם מזלג.
שלב 1
מתוך
9
מחממים 3 כפות שמן בסיר רחב.
שלב 2
מתוך
9
מוסיפים את הבצל הקצוץ ומטגנים מעט.
שלב 3
מתוך
9
מוסיפים את הגזר המגורד וממשיכים לטגן עוד 2 דקות על אש בינונית, יש לערבב עם כף עץ.
שלב 4
מתוך
9
מוסיפים את גרגרי החומוס השטופים ומערבבים.
שלב 5
מתוך
9
מוסיפים מלח, פלפל שחור ואבקת מרק ומערבבים.
שלב 6
מתוך
9
מוסיפים את האורז השטוף ומערבבים.
שלב 7
מתוך
9
מוסיפים את המים, כך שיכסו את האורז ומעט מעל, מביאים לרתיחה.
שלב 8
מתוך
9
מנמיכים את האש, מתקנים תיבול, מכסים את הסיר ומבשלים על אש נמוכה 20 דקות. ניתן להסיר את מכסה הסיר באמצע הבישול, לעשות חורים עם ידית הכף ומיד להחזיר את המכסה.
שלב 9
מתוך
9
לאחר הבישול משאירים את המכסה סגור 30 דקות לספיגת הלחות ורק אז מורידים את המכסה ופתוחים את האורז בעדינות עם מזלג.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0