המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
חותכים את כל הירקות לגודל הרצוי.
מחממים סיר גדול ורחב, מוסיפים כף שמן ומטגנים שום וג'ינג'ר ואת החלק הלבן של הבוק צ'וי עד להזהבה.
מוסיפים מחית קארי ושווארמה מהצומח ומטגנים כשתי דקות עד שהטעמים נפתחים והשווארמה נצרבת.
מוסיפים חלב קוקוס, סוכר ומים, מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש, מוסיפים את פרחי הברוקולי ומבשלים כ-10 דקות עד אשר גבעולי הברוקולי רכים.
דקה לפני סוף הבישול מוסיפים את החלק הירוק של הבקצ'וי, ומערבבים, מעטרים בכוסברה וטבעות צ'ילי, ומגישים לצד אורז לבן וחם.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0