מטגנים במעט שמן זית את הבצל עד שנהיה שקוף. מוסיפעים את השום וממשיכים לטגן מעט.
שלב 2
1 דקות
מוסיפים את העגבניות קצוצות גס, את הגזרים ואת רסק העגבניות. מוסיפים את התבלינים ואת המים. כמות המים תלויה במידת הסמיכות שרוצים.
*ניתן להשתמש בקופסת עגבניות משומרות, קלופות במקום הטריות. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 3
0 דקות
טועמים ואם צריך מוסיפים מלח ופלפל. אפשר להוסיף כף אבקת מרק עוף לחיזוק התיבול.
שלב 4
0 דקות
מבשלים על אש קטנה תוך בעבוע עדין עד שהגזר מתרכך.
שלב 5
0 דקות
כרבע שעה לפני ההגשה, מוסיפים את האורז הרחוץ וממשיכים לבשל את המרק בביעבוע עדין עד שהאורז מבושל.
שלב 1
מתוך
5
מטגנים במעט שמן זית את הבצל עד שנהיה שקוף. מוסיפעים את השום וממשיכים לטגן מעט.
שלב 2
מתוך
5
מוסיפים את העגבניות קצוצות גס, את הגזרים ואת רסק העגבניות. מוסיפים את התבלינים ואת המים. כמות המים תלויה במידת הסמיכות שרוצים.
*ניתן להשתמש בקופסת עגבניות משומרות, קלופות במקום הטריות. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 3
מתוך
5
טועמים ואם צריך מוסיפים מלח ופלפל. אפשר להוסיף כף אבקת מרק עוף לחיזוק התיבול.
שלב 4
מתוך
5
מבשלים על אש קטנה תוך בעבוע עדין עד שהגזר מתרכך.
שלב 5
מתוך
5
כרבע שעה לפני ההגשה, מוסיפים את האורז הרחוץ וממשיכים לבשל את המרק בביעבוע עדין עד שהאורז מבושל.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0