המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מטגנים קלות בחמאה את השום והפטריות, בתוך סיר.
מוסיפים לסיר את היין, בוחשים ומבשלים 3 דקות.
יוצקים לסיר את השמנת, מוסיפים מלח ופלפל לבן, ומבשלים אגב בחישה כ-6 דקות.
מגישים חם, עם עלי פטרוזיליה מלמעלה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0