המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לשים במחבת גדולה או בסיר שטוח את השמן עם מחצית מהתבלינים והשום.
לסדר מעל את הסטייקים, לפזר את מחצית התבלינים שנשארו ומעל לפזר את הפטרוזיליה.
לבשל על להבה בינונית-נמוכה 10 דקות.
להפוך את הסטייקים, לסדר את הפטרוזיליה מעל הסטייקים, לכסות את הסיר למחצה ולבשל עוד 10 דקות.
לבדוק עם מזלג אם רך ומוכן ולהוריד מהאש .
אופציה נוספת: פרוסות בשר מספר 5 או 6 ולבשל כשעה במים. לאחר צינון לפרוס לפרוסות, להכין עם אותו תיבול ומים עד כיסוי הבשר. לבשל כשעה או שעה וחצי עד שמתרכך.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0