המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
חותכים את תפוחי האדמה לפרוסות דקות שמים בשקית ניילון קשורה למיקרו ל-5 דקות.
שמים את תפוחי האדמה בתבנית, ושופכים את כל מוצרי החלב על תפוחי האדמה, חוץ מהגבינה הצהובה ומכניסים לתנור ל-10 דקות בלבד.
מוציאים את התבנית של תפוחי האדמה, ומוסיפים את הגבינה הצהובה ומחזירים לתנור לעוד 15 דקות או עד שאתם רואים שזה מוכן.
כל סוג של מוצר חלב אחר(לא מעדנים עם טעמי פירות או שוקולד)יכולים לתרום לטעם של האוכל
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0