המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מערבבים בקערה את הקמח עם הסוכר. מוסיפים את המים ו-2 כפות שמן הזית. לשים לבצק רך וגמיש.
מכסים במגבת לחה ומשהים להתפחה (בקערה) למשך כשעה וחצי.
חוצים את הבצק לשניים ומרדדים על משטח מקומח (לא דק מדי אך גם לא עבה מדי - שיצא גם פריך וגם עם עובי).
מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה. מזליפים מעל שמן זית. מסדרים את העגבניות.
מפזרים מתערובת הגבינות. זורים מלח גס. זורים אורגנו יבש בנדיבות. שוב מזליפים מעט שמן זית.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות למשך כרבע שעה עד 20 דקות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0