המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים בקערה את הקמח עם הסוכר. מוסיפים את המים ו-2 כפות שמן הזית. לשים לבצק רך וגמיש.
מכסים במגבת לחה ומשהים להתפחה (בקערה) למשך כשעה וחצי.
חוצים את הבצק לשניים ומרדדים על משטח מקומח (לא דק מדי אך גם לא עבה מדי - שיצא גם פריך וגם עם עובי).
מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה. מזליפים מעל שמן זית. מסדרים את העגבניות.
מפזרים מתערובת הגבינות. זורים מלח גס. זורים אורגנו יבש בנדיבות. שוב מזליפים מעט שמן זית.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות למשך כרבע שעה עד 20 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0