המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מערבבים את כל החומרים היבשים ומוסיפים את המים והשמן עד להיווצרות בצק אחיד ולא קשה מדי, שנדבק מעט לקערה.
מחלקים ל-4 כדורים ומתפיחים בכיסוי מגבת כ-10 דק'.
מרדדים לעובי הרצוי ומחממים תנור ל-200 מעלות עם התבנית בפנים. מחוררים בעזרת מזלג חורים בבצק המרודד ומכניסים לתנור על גבי התבנית החמה ל-3 דק'.
מוציאים את הבצק מהנור, יוצקים רוטב עגבניות, גבינה ותוספות ומכניסים חזרה ל-4 דק' או עד שהגבינה מבעבעת.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0