המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מגרדים את תפוחי האדמה והבצל, שמים במסננת למשך רבע שעה לסילוק הנוזלים.
מערבבים בקערה את יתר המרכיבים עם תפוח האדמה והבצל המגורדים.
מחממים שמן קנולה במחבת, ויוצקים בעזרת כף את הלביבות, ומשטחים.
מטגנים בסבלנות ובאורך רוח שלא יישרף ושלא יהיה לבן.
מוציאים מן המחבת לנייר סופג.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0