המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מניחים את כל חומרי הבצק (מקמח עד וניל) במעבד מזון עם להב פלד ומעבדים עד שהבצק מתגבש לכדור.
מחלקים את הבצק לשני שליש ושליש. את שני השליש משטחים על תבנית בגודל 25X25 שריפדנו בנייר אפייה. מגלגלים את השליש הנותר לכדור ועוטפים בניילון.
שומרים הן את התבנית והן את כדור הבצק במקרר לארבע שעות.
מורחים את הריבה והאגוזים על הבצק שבתבנית. מגררים את הבצק הנותר מעל בפומפייה גסה.
אופים בחום של 180 מעלות חצי שעה, עד שהבצק מזהיב. מצננים ורק אז פורסים לעוגיות מרובעות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0