המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מכינים פופקורן.
ממיסים שוקולד.
מוזגים את השוקולד המומס ומערבבים (בזהירות!) עם הפופקורן.
בעזרת כף, שמים מעט פופוקורן מצופה במנז'טים (עטרות) נייר.
מקררים עד שהשוקולד מתקשה ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0