לוקחים תבנית אפיה פשוטה מניחים בתחתית את תפוחי האדמה.
שלב 2
0 דקות
מניחים את הפרגיות , את האורז ואת הבצל מעל תפוחי האדמה.
שלב 3
0 דקות
את התבלינים מערבבים בכוס המים הרותחים ושופכים על המצרכים. מוסיפים עוד כוס וחצי מים רותחים. חשוב מעט לערבב את המים עם כף כדי שהתבלינים יישקעו בתחתית. סוגרים את התבנית בנייר כסף.
שלב 4
0 דקות
מכניסים לתנור בחום של 200 מעלות למשך כ 60 דקות.
שלב 1
מתוך
4
לוקחים תבנית אפיה פשוטה מניחים בתחתית את תפוחי האדמה.
שלב 2
מתוך
4
מניחים את הפרגיות , את האורז ואת הבצל מעל תפוחי האדמה.
שלב 3
מתוך
4
את התבלינים מערבבים בכוס המים הרותחים ושופכים על המצרכים. מוסיפים עוד כוס וחצי מים רותחים. חשוב מעט לערבב את המים עם כף כדי שהתבלינים יישקעו בתחתית. סוגרים את התבנית בנייר כסף.
שלב 4
מתוך
4
מכניסים לתנור בחום של 200 מעלות למשך כ 60 דקות.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0