המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מרתיחים את המים, מוסיפים את קמח התירס לאט לאט בזרם דק תוך כדי בחישה מתמדת.
כשהעיסה ממתחילה להתקשות בערך לאחר ארבע דקות בישול, מעבירים לצלחות אישיות לכל סועד .
מגישים חם כשמעל מפזרים שמנת חמוצה וגבינה מלוחה, אפשר להוסיף כפית חמאה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0