המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שוטפים את תפוחי האדמה, מקלפים וחותכים לקוביות.
שמים מים בסיר ומלח ומרתיחים. כשהמים רותחים, שמים את קוביות תפוחי האדמה ומבשלים עד שהם רכים.
כשתפוחי האדמה מוכנים, מסננים ומשאירים לשתי דקות בצד. לאחר שתי דקות, מעבירים לקערה ומועכים את תפוחי האדמה. מוסיפים את החמאה ומערבבים היטב. מוסיפים מלח ופלפל, מערבבים שוב ומניחים בצד.
לבצל המטוגן: שוטפים את הבצל, מקלפים, חותכים לקוביות קטנות/טבעות ומעבירים לקערה. מפזרים מעל הבצל קורט פפריקה, מלח ופלפל. מחממים שמן במחבת וכשהוא חם מטגנים את הבצל עד להזהבה.
להגשת המנה: מעבירים את הפירה לצלחת ומעל שמים את הבצל המטוגן. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0