המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מרתיחים את בשר הצלי עד לרתיחה ומנקים את הקצף הצף.
מבשלים את הבשר במים עם כמה גרגרי פלפל אנגלי, חצי גזר, חצי בצל וכמה עלי דפנה, עד לריכוך הבשר, כ-120 דקות.
בסיר רחב נוסף שמים שמן ומטגנים את הבצלים הפרוסים בעדינות, עד להזהבה עדינה, כ- 10 דקות.
מוסיפים שום פרוס, פטריות שמפיניון, ומטגנים 2 דקות נוספות.
מוסיפים כף גדושה מרק עוף, פלפל שחור, כורכום, מעט פפריקה מתוקה ומערבבים. מוסיפים לאט את פרוסות הבשר ומצפים אותן ברוטב.
מוסיפים כוס אחת מהמים בהם בושל הבשר.
מבשלים 30 דקות נוספות בסיר מכוסה חלקית, עד שרוב הנוזלים מתאדים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0