שוברים את הביצים לקערה, מוסיפים ¾ כוס סוכר וטורפים לבלילה אחידה. מוסיפים את השמנת וטורפים עד שהמרקם אחיד. מוסיפים את קוביות החלה ומערבבים בעדינות, עד שכולן טבולות בבלילה.
שלב 4
0 דקות
מניחים 2 כפות מהריבת תות בתוך כל כלי אפייה ומחלקים את תוכן הקערה בין הכלים. מעבירים לתנור ואופים כ-15 דקות, או עד שפני המאפים מזהיבים. מגישים חם.
שלב 1
מתוך
4
מחממים את התנור לחום בינוני-גבוה (190 מעלות).
שלב 2
מתוך
4
חותכים את פרוסות החלה לקוביות גדולות.
שלב 3
מתוך
4
שוברים את הביצים לקערה, מוסיפים ¾ כוס סוכר וטורפים לבלילה אחידה. מוסיפים את השמנת וטורפים עד שהמרקם אחיד. מוסיפים את קוביות החלה ומערבבים בעדינות, עד שכולן טבולות בבלילה.
שלב 4
מתוך
4
מניחים 2 כפות מהריבת תות בתוך כל כלי אפייה ומחלקים את תוכן הקערה בין הכלים. מעבירים לתנור ואופים כ-15 דקות, או עד שפני המאפים מזהיבים. מגישים חם.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0