מסננים את פרחי הכרובית ומבשלים אותם עם מי מלח כ-20 דקות.
שלב 3
0 דקות
בסיר גדול מאדים את הבצל בחמאה. מוסיפים את הכוסברה, הפטרוזיליה, השמיר, הזעפרן, הסוכר, מלח ופלפל. מסננים את הכרובית המבושלת ומוסיפים אותה לסיר עם התבלינים. מערבבים בעדינות תוך כדי שמירה על שלמות הכרובית.
שלב 4
30 דקות
מעבירים את התערובת לתבנית חסינת אש משומנת. טורפים את הביצים והשמנת ויוצקים מעל התערובת. מכניסים לתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 160 מעלות למשך 30 דקות עד שמתקבל צבע זהוב חזק. אפשר להגיש עם כוסברה קצוצה מעל.
שלב 1
מתוך
4
מפרקים את הכרובית לפרחים ומשרים במים ל-10 דקות .
שלב 2
מתוך
4
מסננים את פרחי הכרובית ומבשלים אותם עם מי מלח כ-20 דקות.
שלב 3
מתוך
4
בסיר גדול מאדים את הבצל בחמאה. מוסיפים את הכוסברה, הפטרוזיליה, השמיר, הזעפרן, הסוכר, מלח ופלפל. מסננים את הכרובית המבושלת ומוסיפים אותה לסיר עם התבלינים. מערבבים בעדינות תוך כדי שמירה על שלמות הכרובית.
שלב 4
מתוך
4
מעבירים את התערובת לתבנית חסינת אש משומנת. טורפים את הביצים והשמנת ויוצקים מעל התערובת. מכניסים לתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 160 מעלות למשך 30 דקות עד שמתקבל צבע זהוב חזק. אפשר להגיש עם כוסברה קצוצה מעל.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0