לפי טעם ובחירה מוסיפים שום ושמיר, אגוזים או זיתים, או כל תוספת אחרת לפי הטעם ומערבבים יחד.
שלב 3
240 דקות
מעבירים לבד גבינה או חיתול בד ותולים ל-240 דקות שיצאו הנוזלים.
שלב 4
5 דקות
ניתן לייבש את הגבינה קצת יותר זמן, ואז ליצור ממש כדורי שמנת ולגלגל אותם בתוספות.
*ניתן להחליף את השום בשומשום קלוי או זיתים קצוצים או אגוזים קלויים. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 1
מתוך
4
בקערה מערבבים שמנת ומלח.
שלב 2
מתוך
4
לפי טעם ובחירה מוסיפים שום ושמיר, אגוזים או זיתים, או כל תוספת אחרת לפי הטעם ומערבבים יחד.
שלב 3
מתוך
4
מעבירים לבד גבינה או חיתול בד ותולים ל-240 דקות שיצאו הנוזלים.
שלב 4
מתוך
4
ניתן לייבש את הגבינה קצת יותר זמן, ואז ליצור ממש כדורי שמנת ולגלגל אותם בתוספות.
*ניתן להחליף את השום בשומשום קלוי או זיתים קצוצים או אגוזים קלויים. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0