חותכים את תפוחי האדמה לקוביות בינוניות שאותן שמים בכלי. מקלפים את השום, פורסים כל שן ושמים בכלי נפרד.
שלב 2
5 דקות
מחממים שמן בסיר בינוני, מטגנים תחילה את תפוחי האדמה במשך כ-5 דקות עד שהם משנים צבע, לערבב מדי פעם, מוסיפים את השום מטגנים במשך שלוש דקות ולערבב מדי פעם. מוסיפים מים שימלאו את שלושת רבעי הסיר.
שלב 3
0 דקות
מוסיפים כמון, אגוז מוסקט ומלח לפי הטעם, בינתיים שמים בכוס 2 כפות גדושות אבקת מרק פטריות של אסם, מוסיפים מים רתוחים מהקומקום וממיסים את האבקה טוב טוב, שופכים לסיר טועמים את המים, אם לא חסר כלום מכסים ומחכים שתפוחי האדמה יהיו מוכנים.
שלב 1
מתוך
3
חותכים את תפוחי האדמה לקוביות בינוניות שאותן שמים בכלי. מקלפים את השום, פורסים כל שן ושמים בכלי נפרד.
שלב 2
מתוך
3
מחממים שמן בסיר בינוני, מטגנים תחילה את תפוחי האדמה במשך כ-5 דקות עד שהם משנים צבע, לערבב מדי פעם, מוסיפים את השום מטגנים במשך שלוש דקות ולערבב מדי פעם. מוסיפים מים שימלאו את שלושת רבעי הסיר.
שלב 3
מתוך
3
מוסיפים כמון, אגוז מוסקט ומלח לפי הטעם, בינתיים שמים בכוס 2 כפות גדושות אבקת מרק פטריות של אסם, מוסיפים מים רתוחים מהקומקום וממיסים את האבקה טוב טוב, שופכים לסיר טועמים את המים, אם לא חסר כלום מכסים ומחכים שתפוחי האדמה יהיו מוכנים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0