לוקחים קמח ,שוקולית, סוכר ואבקת סודה לשתייה שמים בקערה גדולה ומערבבים מעט לאחר מכן מוסיפים לקערה את הביצים השמן ואת השמנת ומערבבים ביחד עד שאין יותר גושים .
שלב 2
0 דקות
משמנים את התבנית ויוצקים לתוכה את התערובת.
שלב 3
0 דקות
מכניסים את התבנית לתנור בחום כ-180 מעלות למשך כ-30 דקות
שלב 4
0 דקות
שמים בסיר את השמנת ושוברים לסיר את קוביות השוקולד לאחר מכן שמים את הסיר על האש ומערבבים עד קרם חלק ומבריק. מחכים שהעוגה תצה מהתנור ותתקרר ואז אפשר ליצוק את הקרם.
שלב 5
0 דקות
לפני ההגשה אפשר לגרר מעל שוקולד לבן
שלב 1
מתוך
5
לוקחים קמח ,שוקולית, סוכר ואבקת סודה לשתייה שמים בקערה גדולה ומערבבים מעט לאחר מכן מוסיפים לקערה את הביצים השמן ואת השמנת ומערבבים ביחד עד שאין יותר גושים .
שלב 2
מתוך
5
משמנים את התבנית ויוצקים לתוכה את התערובת.
שלב 3
מתוך
5
מכניסים את התבנית לתנור בחום כ-180 מעלות למשך כ-30 דקות
שלב 4
מתוך
5
שמים בסיר את השמנת ושוברים לסיר את קוביות השוקולד לאחר מכן שמים את הסיר על האש ומערבבים עד קרם חלק ומבריק. מחכים שהעוגה תצה מהתנור ותתקרר ואז אפשר ליצוק את הקרם.
שלב 5
מתוך
5
לפני ההגשה אפשר לגרר מעל שוקולד לבן
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0