המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לוקחים קמח ,שוקולית, סוכר ואבקת סודה לשתייה שמים בקערה גדולה ומערבבים מעט לאחר מכן מוסיפים לקערה את הביצים השמן ואת השמנת ומערבבים ביחד עד שאין יותר גושים .
משמנים את התבנית ויוצקים לתוכה את התערובת.
מכניסים את התבנית לתנור בחום כ-180 מעלות למשך כ-30 דקות
שמים בסיר את השמנת ושוברים לסיר את קוביות השוקולד לאחר מכן שמים את הסיר על האש ומערבבים עד קרם חלק ומבריק. מחכים שהעוגה תצה מהתנור ותתקרר ואז אפשר ליצוק את הקרם.
לפני ההגשה אפשר לגרר מעל שוקולד לבן
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0