המתכון הזה נוצר עבור 90 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מקציפים ביצים, סוכר ותמצית וניל, לקצף תפוח ובהיר, מוסיפים את השמן ומערבבים.
מנפים את הקמח מקפלים לקציפה.
משטחים את הבצק על שתי תבניות אפייה (37 על 45 ס"מ) בעובי של חצי ס"מ ואופים ב-190 מעלות כ7-8 דקות.
מקררים ומחלקים כל עלה ל-2 חצאים.
מבשלים ביחד שוקולד ומיכל אחד של שמנת עד שמתקבל גנאש. מקררים.
מקציפים את הגנאש עם מיכל נוסף של שמנת מתוקה וכף אינסטנט פודינג וניל לקרם יציב.
מניחים חצי עלה של בצק, מורחים קרם וחוזרים על פעולה זו עם יתרת חלקי הבצק וקרם השוקולד.
מקררים כ-60 דקות.
מוציאים וחוצים את המלבן באלכסון. מרכיבים את שני החצאים למשולש אחד גדול.
מחממים שמנת מתוקה עד לסף רתיחה, יוצקים על השוקולד, מערבבים לתערובת אחידה. מכניסים למקרר ל-30 דקות ומצפים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0