המתכון הזה נוצר עבור 25 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מקציפים חמאה וסוכר. מוסיפים קמח ומערבבים. אם הבצק רך מדי מוסיפים כף או שתיים של קמח.
יוצרים כדורים ונועצים שקד בכל אחד.
מסדרים על תבנית מרופדת בנייר אפייה. משאירים רווחים בין העוגיות שכן הן מתפשטות בתנור. אופים בחום נמוך במשך 20-30 דקות. העוגיות לא משחימות ונשארות לבנות.
מצננים את העוגיות לחלוטין לפני שמחלצים מהתבנית, אחרת יתפוררו.
גיוונים: ניתן להוסיף תמצית שקדים או להחליף כוס וחצי קמח בפקאנים טחונים דק, ואז מוותרים על השקד הנעוץ בעוגיה.
החומרים לכמות גדולה מאד של עוגיות, אפשר להכין חצי כמות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0