המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
הכנת הבצק: מניחים את כל המרכיבים במיקסר ולשים כ-20 שניות, חוזרים על הפעולה כ- 4-5 פעמים עד לקבלת בצק אחיד.
עוטפים את הבצק בניילון נצמד ושומרים במקרר למשך שעה. מרדדים, מעבירים לתבנית מקומחת מעט, מהדקים סביב הדפנות מחוררים.
אופים בתנור בחום של 170 מעלות למשך 10 דקות.
הכנת המלית: ממיסים חמאה עם סוכר עד שהופך לקרמל, מוסיפים את התפוחים עד להשחמה והתרככות כ עשר דקות, מערבבים מידי פעם.
הכנת המרנג: מקציפים את החלבונים עם הסוכר, לאחר קבלת קציפה מוסיפים אבקת סוכר, אבקת שקדים, מקפלים בעדינות על מנת לא לשבור את הקצף.
מניחים את המלית מעל הבצק, יוצקים מעל את המרנג, משטיחים, אופים בתנור ב-180 מעלות למשך 30 דקות. .
מפזרים מעל העוגה אבקת סוכר.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 1