המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
חותכים את הכרוב לרצועות. מחממים שמן זית בסיר רחב, ומקפיצים את הכרוב בתוכו 2-3 דק', עד שהכל מכוסה שמן.
מנמיכים אש, מכסים היטב במכסה, ונותנים לסיר להתבשל לבד 10 דקות, עד שהכרוב מאבד נפח ומתחיל להיחרך קצת (זה טעים, אבל להיזהר שלא ישרף ממש).
להגביר חזרה את האש, להוסיף שום ופתיתים, ולערבב יחד כשתי דקות, עד שהכל טוגן קצת. להוסיף תבלינים ומים לפי ההוראות על חבילת הפתיתים.
לבשל רבע שעה על אש קטנה, עד שכל המים נספגים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0