המתכון הזה נוצר עבור 14 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
משרים את החמוציות בחליטת פירות היער במשך 60 דקות.
מערבלים במהירות גבוהה בקערת מיקסר עם וו גיטרה את החמאה ו-½1 כוסות מהסוכר עד קבלת משחה חלקה.
ממשיכים לערבל ומוסיפים בהדרגה את הביצים, היוגורט, קליפת התפוז המגוררת, גרגרי מקל הווניל (אפשר גם תמצית וניל) והקמח התופח עד שהם נטמעים בתערובת. *ניתן להמיר את היוגורט בשמנת חמוצה. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
מסננים וסוחטים את החמוציות (שומרים את החליטה).
מקמחים מעט את החמוציות (למניעת הידבקותן זו לזו), מוסיפים לקערה ומערבבים לפיזור אחיד.
יוצקים את התערובת לתבנית ואופים בתנור שחומם מראש ל-160 מעלות במשך 40 דקות.
מרתיחים בסיר קטן את החליטה שנותרה עם 1/2 כוס הסוכר הנותרת, מבשלים במשך 5 דקות, מצננים ושופכים על העוגה המוכנה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0