מערבלים במהירות גבוהה בקערת מיקסר עם וו גיטרה את החמאה ו-½1 כוסות מהסוכר עד קבלת משחה חלקה.
שלב 3
5 דקות
ממשיכים לערבל ומוסיפים בהדרגה את הביצים, היוגורט, קליפת התפוז המגוררת, גרגרי מקל הווניל (אפשר גם תמצית וניל) והקמח התופח עד שהם נטמעים בתערובת.
*ניתן להמיר את היוגורט בשמנת חמוצה. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 4
0 דקות
מסננים וסוחטים את החמוציות (שומרים את החליטה).
שלב 5
0 דקות
מקמחים מעט את החמוציות (למניעת הידבקותן זו לזו), מוסיפים לקערה ומערבבים לפיזור אחיד.
שלב 6
0 דקות
יוצקים את התערובת לתבנית ואופים בתנור שחומם מראש ל-160 מעלות במשך 40 דקות.
שלב 7
0 דקות
מרתיחים בסיר קטן את החליטה שנותרה עם 1/2 כוס הסוכר הנותרת, מבשלים במשך 5 דקות, מצננים ושופכים על העוגה המוכנה.
שלב 1
מתוך
7
משרים את החמוציות בחליטת פירות היער במשך 60 דקות.
שלב 2
מתוך
7
מערבלים במהירות גבוהה בקערת מיקסר עם וו גיטרה את החמאה ו-½1 כוסות מהסוכר עד קבלת משחה חלקה.
שלב 3
מתוך
7
ממשיכים לערבל ומוסיפים בהדרגה את הביצים, היוגורט, קליפת התפוז המגוררת, גרגרי מקל הווניל (אפשר גם תמצית וניל) והקמח התופח עד שהם נטמעים בתערובת.
*ניתן להמיר את היוגורט בשמנת חמוצה. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 4
מתוך
7
מסננים וסוחטים את החמוציות (שומרים את החליטה).
שלב 5
מתוך
7
מקמחים מעט את החמוציות (למניעת הידבקותן זו לזו), מוסיפים לקערה ומערבבים לפיזור אחיד.
שלב 6
מתוך
7
יוצקים את התערובת לתבנית ואופים בתנור שחומם מראש ל-160 מעלות במשך 40 דקות.
שלב 7
מתוך
7
מרתיחים בסיר קטן את החליטה שנותרה עם 1/2 כוס הסוכר הנותרת, מבשלים במשך 5 דקות, מצננים ושופכים על העוגה המוכנה.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0