המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
פורסים את הפיתות כך שכל פרוסה תהיה דו-שכבתית, כלומר צדדיה יישארו מחוברים ובעצם, אילו היינו פותחים אותה היא הייתה יוצרת עיגול.
מחממים את השמן בסיר יחד עם המלח.
מטגנים בו את פיסות הפיתות בכמה נאגלות עד להזהבה.
מגישים לצד מטבלים או טחינה או גבינה לבנה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0