שמים בקערה את הפתיתים, הבשר הטחון, המלח, הכמון, הפלפל, רוטב הסויה וכף אחת של שמן.
שלב 2
0 דקות
אוחזים את הקערה ביד אחת וביד השניה לשים את כל החומרים עד אשר הפתיתים מפוזרים בצורה אחידה בבשר.
שלב 3
0 דקות
יוצרים מהבשר שמונה כדורים (פחות או יותר באותו גודל). משטחים כל כדור לצורה של קציצה. מניחים את הקציצות על קרש החיתוך לצד פרוסות תפוחי האדמה.
שלב 4
0 דקות
יוצקים לקערה את רוטב הפסטה, המים והסוכר ומערבבים.
שלב 5
0 דקות
יוצקים 4 כפות של שמן לסיר. בעזרת מבוגר, מחממים את השמן על אש בינונית. כעבור 2 דק', מניחים בסיר את הקציצות זו לצד זו. מטגנים את הקציצות כ-2 דק' ובעזרת מרית הופכים אותן. מטגנים 2 דק' נוספות.
שלב 6
0 דקות
יוצקים על הקציצות את רוטב העגבניות ומסדרים את פרוסות תפוחי האדמה כך שיכסו את כל הסיר.
שלב 7
0 דקות
מכסים את הסיר, מנמיכים את האש ומבשלים כחצי שעה.
שלב 8
0 דקות
כעבור חצי שעה, פותחים את הסיר ובודקים אם אחת מפרוסות תפוחי האדמה רכה ונשברת בקלות בעזרת מזלג. אם לא, מכסים ומבשלים עוד מספר דקות.
שלב 9
0 דקות
מאותם חומרים כמעט ניתן להכין פלפל ממולא. לוקחים 4 פלפלים, מורידים להם את הגבעול ומנקים מגרעינים.
שלב 10
0 דקות
מחלקים את תערובת הפתיתים והבשר לארבעה חלקים. ממלאים כל פלפל בתערובת.
שלב 11
0 דקות
יוצקים את השמן לסיר, מסדרים את הפלפלים, מטגנים את הפלפלים במשך 5 דק' על אש בינונית. לאחר מכן, הופכים אותם בזהירות ומטגנים 3 דק' נוספות.
שלב 12
0 דקות
יוצקים את הרוטב לסיר, מכסים ומבשלים את הפלפלים כחצי שעה.
שלב 1
מתוך
12
שמים בקערה את הפתיתים, הבשר הטחון, המלח, הכמון, הפלפל, רוטב הסויה וכף אחת של שמן.
שלב 2
מתוך
12
אוחזים את הקערה ביד אחת וביד השניה לשים את כל החומרים עד אשר הפתיתים מפוזרים בצורה אחידה בבשר.
שלב 3
מתוך
12
יוצרים מהבשר שמונה כדורים (פחות או יותר באותו גודל). משטחים כל כדור לצורה של קציצה. מניחים את הקציצות על קרש החיתוך לצד פרוסות תפוחי האדמה.
שלב 4
מתוך
12
יוצקים לקערה את רוטב הפסטה, המים והסוכר ומערבבים.
שלב 5
מתוך
12
יוצקים 4 כפות של שמן לסיר. בעזרת מבוגר, מחממים את השמן על אש בינונית. כעבור 2 דק', מניחים בסיר את הקציצות זו לצד זו. מטגנים את הקציצות כ-2 דק' ובעזרת מרית הופכים אותן. מטגנים 2 דק' נוספות.
שלב 6
מתוך
12
יוצקים על הקציצות את רוטב העגבניות ומסדרים את פרוסות תפוחי האדמה כך שיכסו את כל הסיר.
שלב 7
מתוך
12
מכסים את הסיר, מנמיכים את האש ומבשלים כחצי שעה.
שלב 8
מתוך
12
כעבור חצי שעה, פותחים את הסיר ובודקים אם אחת מפרוסות תפוחי האדמה רכה ונשברת בקלות בעזרת מזלג. אם לא, מכסים ומבשלים עוד מספר דקות.
שלב 9
מתוך
12
מאותם חומרים כמעט ניתן להכין פלפל ממולא. לוקחים 4 פלפלים, מורידים להם את הגבעול ומנקים מגרעינים.
שלב 10
מתוך
12
מחלקים את תערובת הפתיתים והבשר לארבעה חלקים. ממלאים כל פלפל בתערובת.
שלב 11
מתוך
12
יוצקים את השמן לסיר, מסדרים את הפלפלים, מטגנים את הפלפלים במשך 5 דק' על אש בינונית. לאחר מכן, הופכים אותם בזהירות ומטגנים 3 דק' נוספות.
שלב 12
מתוך
12
יוצקים את הרוטב לסיר, מכסים ומבשלים את הפלפלים כחצי שעה.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0