המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
לערבב את הקמח עם הסוכר והמלח, להוסיף ביצה ,שמן ואת המים.
ללוש, ולאחר מכן לתת לבצק לנוח בתוך קערה עטופה בניילון ומגבת כחצי שעה.
ללוש פעם שניה ולמרוח על הבצק עוד רבע כוס שמן.
לתת לבצק לנוח עוד חצי שעה.
ליצור צורות מהצבק.
להניח בתבנית, למרוח ביצה מעורבבת עם שמן זית וכפית נס קפה.
להתפיח שוב ולאפות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0