המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מבשלים את הקינואה בסיר בינוני עם 4 כוסות מים, מכוסה על אש קטנה, עד שהמים נספגים בקינואה. מוציאים מהסיר ומצננים בטמפרטורת החדר.
מחממים את התנור לחום גבוה (220 מעלות). מרפדים תבנית בנייר אפייה. מניחים את הירקות על התבנית ומברישים בשמן זית. מפזרים טימין, מלח ופלפל.
אופים כ-12-15 דקות, או עד שמזהיב מעט.
מוציאים מהתנור, יוצקים מעל לירקות החמים מעט מרוטב השום לייט ומערבבים.
מעבירים את הירקות לקערת הגשה עם הקינואה, חמוציות וכל מיצי האפייה. מתקנים תיבול ומגישים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0