המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים תנור ל-180 מעלות.
מבשלים את תפוחי האדמה במים, עד ריכוך ומועכים (כמו לפירה).
מפשירים את האפונה לפי ההוראות (בישול במים רותחים).
מוסיפים למחית תפוחי האדמה את האפונה ומעט מלח ומערבבים בעזרת כף (בזהירות, שהאפונה תשאר שלמה).
יוצרים לביבות בידיים בעובי של כ-1.5 ס"מ ובקוטר של כ-6 ס"מ.
מניחים על נייר אפייה (אפשר לקשט במעט אפונה מלמעלה).
מכניסים לתנור ואופים כ-35 דקות.
מומלץ להגיש עם יוגורט או רוטב יוגורט עירית.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0