המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים תנור ל-190 מעלות.
מכינים את הירקות: שמים את כל החומרים חוץ מהפתיתים בשקית קוקי, מוסיפים שתי כפות מים ומנערים.
אופים כ-40 דקות עד שהירקות רכים.
אם רוצים ירקות מושחמים, מוציאים אותם מהשקית וצולים עוד 7 דקות.
בינתיים מבשלים את הפתיתים: מבשלים פתיתים בשפע מי מלח רותחים 5 דקות ללא כיסוי כמו שמבשלים פסטה לדרגת אל-דנטה. מסננים ושוטפים במים. מעבירים לקערה, יוצקים מעט שמן זית ומערבבים.
להגשה: מערבבים את הפתיתים עם הירקות ונוזלי הצלייה ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0