המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מוסיפים את חומרי המרינדה לקערית ומערבבים היטב עד קבלת מרקם חלק. מוסיפים את רצועות חזה העוף, ומשרים במרינדה במשך כ-30 דקות.
מעבירים לקערית את מצרכי רוטב הצ'ילי ומערבבים היטב.
מחממים ווק עם שמן על להבה גבוהה. מוסיפים לווק שום, פלפל חריף ואת חלקו הלבן של הבצל הירוק, ומטגנים במשך כשתי דקות.
מוסיפים לווק את רצועות חזה העוף ,ומקפיצים במשך כשלוש דקות. ומסיפים את רצועות הפלפלים ומקפיצים כמשך כדקה אחת.
מוסיפים אגוזי הקשיו, ויוצקים את רוטב הצ'ילי והיין, ומקפיצים במשך כשתי דקות, עד שהרוטב מצטמצם מעט.
מגישים עם אורז לבן.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0