המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מקלפים את החציל וחוצים אותו לאורכו. זורים מלח גס ומניחים על מסננת, להגרת הנוזלים והמרירות. לאחר כשעה שוטפים במים ומייבשים היטב.
מחממים מחבת עם מעט שמן זית, ומטגנים את החצילים עד להשחמה בלבד. מסדרים את החצילים בתבנית אפייה.
מדללים כל קופסת רסק עגבניות עם שתי כוסות מים, ויוצקים על החצילים שבתבנית.
מוסיפים את השום, מכסים בנייר אלומיניום ומכניסים לאפייה של שעה בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0