המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
בסיר גדול מניחים את השמן, פלפל אדום וג'ינג'ר.
כשהשמן חם, מוסיפים את אבקת המרק והמים ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את גרגירי התירס. *ניתן להשתמש גם ב-2 קופסאות תירס משומר. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
במידה ויש בלנדר ידני - אפשר לרסק חלק מגרגירי התירס בתוך המרק.
מוסיפים למרק את הסויה והסוכר, ממליחים, מפלפלים ומבשלים כעשר דקות.
מוסיפים את העוף ומבשלים כדקה.
מוסיפים את הקורנפלור לאט, תוך כדי בחישה, עד שמגיעים לרמת הסמיכות הרצויה.
מוסיפים את הביצים בזרם דק תוך טריפה במזלג. מכבים את האש.
לפני ההגשה, מפזרים מעל מעט בצל ירוק וכמה טיפות שמן שומשום.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0