המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
שוטפים טוב טוב במים ובסבון את תפוחי-האדמה.
מפזרים אותם בתבנית (לא משנה איזו).
יוצקים שמן זית (כל אחד לפי טעמו האישי), מפזרים קמצוץ מלח ומעליו קמצוץ אורגנו (שניהם לפי הטעם אפשר אפילו יותר מקמצוץ).
מכניסים לתנור שחומם מראש למשך 30 דקות. ו...טאדה... תפו"א מוכנים. בתיאבון! :-)
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0