המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מפזרים מעל התפוחים את הקינמון, ומשרים כשעה לספיגת הטעמים.
מקציפים 7 חלבונים וכוס סוכר, עד לקבלת קצף אוורירי ונפוח.
מערבבים את החלמונים עם המרגרינה ו-2 כוסות סוכר.
מערבבים את הקצף הלבן בזהירות עם תערובת הצהובים. מוסיפים בהדרגה קמח, חלב ואבקת אפייה, ומערבבים בתנועות קיפול כדי לא לשבור את הקצף.
מוסיפים את התפוחים עם שאר החומרים.
משמנים תבנית גדולה, ושופכים את התערובת לתוכה.
מחממים תנור ל-180 מעלות, עד להזהבה. בודקים מדי פעם עם קיסם עץ אם העוגה מוכנה. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0