המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים בסיר רחב ושטוח שמן, מטגנים את שוקי העוף, עד להזהבה. מוציאים ומניחים בצד.
מוסיפים לסיר בצל, שום וג'ינג'ר ומטגנים תוך כדי בחישה, עד שהבצל מתחיל להזהיב.
מחזירים לסיר את השוקיים. מוסיפים רוטב טריאקי, יין, דבש ומיץ לימון. מתבלים במלח, פלפל ואבקת מרק תיבול עוף.
מביאים לרתיחה. מבשלים על להבה נמוכה בסיר מכוסה, כ-45 דקות.
מוסיפים את הערמונים ומבשלים עוד רבע שעה ללא מכסה, עד שהרוטב מסמיך והעוף משחים.
מכינים את הנודלס לפי ההוראות שעל האריזה.
מניחים את שוקי העוף על הנודלס ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0