המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מבשלים את הכבד בערך עשר דקות על אש גבוהה. מקפים את מה שצף למעלה (כמו במרק עוף).
מוסיפים כף וחצי אבקת מרק עוף וקצת פלפל שחור ומבשלים עוד כמה דקות.
מסננים את הכבד ונותנים לו קצת להתקרר.
בינתיים קוצצים את הבצלים לקוביות ומטגנים. כשהבצל מזהיב מוסיפים כף וחצי אבקת מרק עוף, מעט פלפל שחור ומעט פפריקה אדומה, לפי הטעם.
קוצצים דק דק את הכבד, מוסיפים את הפטרוזיליה, השמיר, הבצל המטוגן והביצים ומערבבים את הכל יחד. טועמים ומשפרים את התיבול. ניתן להוסיף מלח אם חסר רק לא בזמן הבישול.
משמנים את התבנית ומרפדים אותה בשכבה דקה של פרורי לחם. מכניסים פנימה את כל התערובת ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-250 מעלות. אופים כ-20 דקות.
יש לקרר את הפשטידה לפני שחותכים אחרת היא תתפרק.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0