המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מערבבים בקערה אבקת סוכר, שמן ואבקת אפייה. מוסיפים את הקמח ומערבבים עד קבלת בצק רך אבל לא דביק או נוקשה. אם הבצק דביק ניתן להוסיף מעט מאוד קמח.
קורצים מהבצק חתיכות שוות ומכדררים לכדור חלק. באמצע הכדור לוחצים עם הבהן כך שנותר שקע. אפשר להניח בשקע שקד או מעט גרנולה לקישוט.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-160 מעלות ואופים 10 דקות בדיוק.
העוגיות יוצאות רכות, יש לתת להם להתקרר לפני שמשחררים מהתבנית.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0